Opleiding

Opleidingsaanbod

De juiste opleiding of training helpt u bij het succesvol aanwenden van de ArcGIS producten die u gebruikt voor uw GIS-project.

Sinds het najaar 2009 biedt SIGGIS het meest uitgebreide aanbod aan Esri GIS opleidingen in ons land.

 

Binnen een vast opleidingsprogramma verzorgt SIGGIS een aantal Esri- en Geocortex opleidingen. 

Elke Esri opleiding kan ook op vraag worden georganiseerd. Deze opleidingen kunnen dan in het Nederlands, Frans of Engels georganiseerd worden, op een datum en locatie van uw keuze. 

SIGGIS biedt verder ook opleidingen op maat van uw specifieke behoefte aan. Deze opleidingen worden zo ontwikkeld dat ze beter aansluiten bij uw leefwereld en uw professionele situatie wat betreft data, inhoud en business applicaties. Onze trainers zijn uiterst ervaren in het opstellen van opleidingen op maat.

 

SIGGIS trainers zijn gecertificeerde experts in hun vak. Zij worden ondersteund door de kennis, vaardigheden en ervaring van onze gehele SIGGIS staff, die op haar beurt wordt ondersteund door Esri Inc.

De opleidingen zijn gebaseerd op het originele Engelstalige Esri cursusmateriaal en om de nieuwe kennis meteen in de praktijk te brengen wordt gebruik gemaakt van hands-on oefeningen. Tijdens de opleiding staat de trainer paraat voor vragen en begeleiding.

Na het voltooien van de opleiding staat het lesmateriaal ter beschikking van de cursist en wordt er steeds een trainingscertificaat afgeleverd aan alle deelnemers.

Wij zijn ervan overtuigd dat u en uw organisatie kunnen profiteren van aanvullende ArcGIS opleidingen. Aarzel dus niet ons te contacteren voor bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte.