Opleiding

GREP: Gegevens verspreiden met behulp van geodatabank replicatie

Geodatabank replicatie is een krachtige manier om de toegang tot GIS gegevens uit te breiden in een multiuser geodatabank. Het laat interactie toe, enerzijds binnen een organisatie – tussen medewerkers op terrein en op kantoor – anderzijds tussen meerdere organisaties. Deze cursus leert u hoe geodatabank replicatie te plannen en uit te voeren met als doel multiuser editeersessies en het delen van data te ondersteunen.
U zal de beste methodes leren om de integriteit van uw productiedatabank te beschermen, rekening houdend met de behoeften van zowel desktop gebruikers, mobiele gebruikers en online gebruikers.

Onderwerpen: 
  • Bepaal het aantal en het type replica’s die nodig zijn om GIS worfklows en toepassingen van uw organisatie te ondersteunen.
  • Plan een efficiënte strategie voor synchronisatie van gerepliceerde data.
  • Beheer schemawijzigingen tussen replica’s.
  • Voer routinematige replica beheertaken uit om de performantie van de databank te verzekeren.
  • Maak een replica en synchroniseer bewerkingen met behulp van een geodata service in een webapplicatie.
Doelgroep: 

Databank administrators, geodata managers en anderen die behoefte hebben om geodatabank replicatie op te nemen in editeerworkflows binnen hun organisatie.

Vereisten: Voltooiing van GIS2: Inleiding tot ArcMap en IVGD: Implementatie van Versioned Workflows in een Multiuser Geodatabank of equivalente ervaring is vereist.

Lengte: 
2 dagen
Prijs: 
1056,- EUR