Opleiding

Route

SIGGIS Zaventem

Met het openbaar vervoer

Het NMBS-station Zaventem ligt op ongeveer 2 km afstand van SIGGIS. Om de 5 à 10 minuten kunt u vanuit het station de bus (De Lijn) nemen naar SIGGIS. U kunt kiezen uit lijn 282 Zaventem-Mechelen of 272 Bonheiden –Brussel.

Stap uit aan halte Zaventem Minerva. Daar neemt u de trap naar boven. Bovenaan bevindt ons gebouw, met duidelijke groene elementen, zich aan uw linkerzijde.

Wenst u te voet te komen vanaf het station? Dan stapt u beter af in het NMBS-station van Diegem.
Dit traject van 1.5 km is heel wat veiliger.

U kan uw hele traject plannen via de website van de NMBS .

 

Met de auto

Komende van Charleroi (E19), Lummen(E314), Luik/Leuven (E40), Waver/Namen (E411) of Waterloo


View Larger Map

Neem de buitenring van Brussel (R0). Verlaat de ring aan afrit 3 (Zaventem Henneaulaan). Hou vervolgens links aan en sla links af richting “Diegem” en “Keiberg”. Na 500 m (aan Hotel Campanile) sorteert u rechts voor aan de verkeerslichten en slaat u rechtsaf aan de verkeerslichten bij Hotel Campanile. U bevindt zich nu in de Excelsiorlaan. Dit is een eenrichtingsstraat en deze volgt u 1 kilometer. In de tweede scherpe bocht in deze straat slaat u rechts af en vervolgens direct links (aangeduid met de borden “Excelsiorlaan 21&23”). Het SIGGIS gebouw bevindt zich duidelijk zichtbaar op het einde van deze weg.

 

Komende van Gent (E40) of Antwerpen (A12 of E19)

Neem de binnenring van Brussel (R0). Verlaat de ring aan afrit 3 (Zaventem Henneaulaan). Houd nu rechts aan tot u bovenaan de brug bent en draai rechtsaf en blijf rechts aanhouden. Na 200m bij het hotel Campanile, aan de verkeerslichten slaat u rechtsaf. U bevindt zich nu in de Excelsiorlaan. Dit is een eenrichtingsstraat en deze volgt u 1 kilometer. In de tweede scherpe bocht in deze straat slaat u rechtsaf en vervolgens direct links (aangeduid met de borden) “Excelsiorlaan 21&23”. Het SIGGIS gebouw bevindt zich duidelijk zichtbaar op het einde van deze weg.

 

Bericht voor GPS-gebruikers:

Sommige navigatiesystemen leiden u niet juist naar Excelsiorlaan 25 in Zaventem.  

Als alternatief kunt u ook Excelsiorlaan 21 of de GPS coördinaten ingeven:

N 4° 27’ 9” E 50° 52’ 52” (WGS 84)

 

 Cevi Gent

Met het openbaar vervoer

Met de trein: Neem de trein tot station Gent-Sint-Pieters en vervolgens tram 21 of 22 richting Zwijnaarde – Melle Leeuw tot aan halte Duivelsteen.

Met de tram: Neem lijn 4 tot aan halte Duivelsteen. Lijn 2 met halte Vogelmarkt ligt op 5 minuten wandelen, lijn 1 met halte Korenmarkt op 10 minuten.

Met de bus: Neem lijn 5, 8, 17, 18, 52, 53, 54, 55, 57, 58, 65, 68 of 69 tot aan halte Reep.

 

Met de auto

Onze hoofdzetel ligt in een voetgangerszone. Het is niet mogelijk om zonder vergunning tot aan het gebouw te rijden. U kan gebruik maken van een ondergrondse betaalparking of een gratis park-and-ride (P+R) waar u vervolgens het openbaar vervoer neemt.

Ondergrondse parkings: Parking Reep (P2) ligt vlakbij het gebouw. Ook Parking Kouter ligt niet veraf en op slechts 5 minuten wandelen.

Park-and-ride (P+R): Gratis parkeren kan op één van de vele park-and-rides rondom Gent. Van daaruit is Cevi bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals hierboven beschreven.